Hargshamns Folkets Hus
  
 
 »   Startsidan
 »   Kalender
 »   Verksamhet
 »   Lokaler att hyra
 »   Camping
 »   Biljardklubben
 »   Club-82
 »   Årsmöte
 »   Kontakta oss
 »   Blanketter
 »   Bildarkiv
 »   Hitta hit
 »   Bli Medlem
 »   Länkar
 »   Frågor och Svar
 »   Besöksfrekvens
 »   Om webbplatsen

 »   Admin
  

Frågor och svar

- Vi är tre i familjen och har var sin andel. Alla bor på samma adress. Hur mycket ska vi betala i årsavgift 2011?

 - Är alla mantals skrivna på samma adress så är det endast en avgift. Dvs. 150 kr som ska betalas senast den 30/5-2011

- Vad kostar en andel?
- Den kostar 150 kr för dig som privatperson och det räcker att du köper en. Är det en förening som vill bli medlem måste föreningen köpa minst 10 st andelar.

- Ibland tycker jag att det är svårt att nå er. 
- Det är inte bra att du upplever det. Försök få tag i någon av oss i styrelsen på mobilnumret 0703 - 80 28 80. Eftersom vi även har ett annat jobb så kanske vi inte alltid kan svara men då ska vårt mobilsvar gå in, lämna ett meddelande så ringer vi dig så snart vi kan. Det går även alldeles utmärkt att skicka ett mejl, vi svarar även här så fort vi kan. Adressen är: info@hargshamn.nu

- Jag tycker att det händer mycket hos er, när blir t.ex. nästa loppis?
- Kul att du tycker det. Följ oss på vår hemsida. Där kan du se vad som är på gång och där finns alltid senaste informationen om våra arrangemang.

Har du frågor, synpunkter eller tips är du välkommen att kontakta 
någon i styrelsen (klickbar länk).

 Detta har hänt

  • Sammandrag 17, 18, 19 november
Vi börjar med det Fre...
(2017-11-23)

  • Sammanfattning 4-8-12 november
Det har varit tre stö...
(2017-11-16)

  • Barnteater söndag 15 oktober
Denna gång hjälpte Br...
(2017-10-18)


 Nyheter

Kan vi skicka fakturor till er från Folkets Hus via e-post??

Vi skickar ut ett ansenligt (tycker vi) antal fakturor varje år, ca 200 stycken, till er medlemmar. Dessa kommer till er som brev i brevlådan och kostar då naturligtvis en hel del i portoavgift. Dessutom ska de skrivas ut, stoppas i kuvert, frankeras och läggas på brevlådan osv, det är alltså lite pyssel med detta…..

Vi skulle kunna underlätta jobbet (och spara en rätt mycket pengar) om vi fick skicka fakturan via e-post till alla er där vi har en mejladress i vårt medlemsregister och det har de flesta av våra medlemmar.

Därför undrar vi om ni kunde fundera lite på frågan (det gäller en gång per år!) och svara på det mejl som ni har fått eller kommer att få framöver.

För alla de som inte har mejl eller ni som vill ha det som tidigare kommer fakturan naturligtvis som vanligt via posten även i fortsättningen.

Vi är tacksamma om ni svarar på mejlet som kommit eller kommer snart så fort ni kan!

Tack på förhand!! :o)

Biblioteket flyttat och "ny" konferenssal tillkommit

Efter mycket bra jobb av ett flertal deltagare har nu biblioteket flyttat, från B-salen till C-salen (kapprummet i källaren). Det som återstår i bibblan är att plocka upp alla böcker, hänga lite tavlor osv. Vi återkommer när det är klart. B-salen rymmer nu ca 40 personer och är en fin lokal för t.ex konferens, utbildning osv. Det finns både projektorduk och whiteboard. När vi har någon annan aktivitet och serveringen är öppen finns här nu gott om plats att fika. :o)

Det är nu lätt att bli medlem i föreningen

Vi har nu lagt in en länk där vi förklarar vad det innebär att bli medlem i Hargshamns Folkets Husförening, vad det kostar, hur man går till väga osv. Ni hitta länken till vänster på denna sida, "Bli medlem". Vi lockar nya medlemmar med ett gratis inträde när ni besöker någon av våra aktiviteter som ny medlem. Säg bara till vid kassan.


Webbplatsen baserad på: FSY PLUS 2.1
© Wikinggruppen