Hargshamns Folkets Hus
  
 
 »   Startsidan
 »   Kalender
 »   Verksamhet
 »   Lokaler att hyra
 »   Camping
 »   Biljardklubben
 »   Club-82
 »   Årsmöte
 »   Kontakta oss
 »   Blanketter
 »   Bildarkiv
 »   Hitta hit
 »   Bli Medlem
 »   Länkar
 »   Frågor och Svar
 »   Besöksfrekvens
 »   Om webbplatsen

 »   Admin
  

Club-82


Fredagar kl 19:00-22:30.
Demokratisk dans.
Entré 120 kr.
Tag med kaffekorg.

För ytterligare upplysningar, ring: 0173-222 09.

Datum Orkester
Dansprogram 2017
24/2 Mattias & Stefan
24/2 Årsmöte kl. 17.30 - 18.45
24/3 Edwings
21/4 Pär Norlings
19/5 Jonnys
16/6 Kjell Dahls
8/9 Pär Norlings
6/10 Edwings
27/10 Kjell Dahls
1/12 Henkes

 

Lite information om Club-82:

CLUB -82 är en ideell förening som bildades 15 januari 1982, därav namnet. Föreningens ändamål är att anordna motionsdans och vi har hittills haft ca 700 danser. Det kommer 60-80 personer till varje dans. Vi delar ut dansprogram till besökarna med periodens orkestrar.

Vi dansar mestadels modernt men var tredje dans är gammal t ex hambo, vals, snoa, schottis osv. Orkestrarna består av 3-4 man från hela Mellansverige. Vi har kaffepaus kl 20.30 – 21.00.  Bordsvatten eller läsk finns att köpa.

Våra danskvällar är familjära med en trevlig stämning och besökarna kommer från Östhammar, Öregrund, Gimo, Alunda, Hallstavik, Rimbo, Norrtälje, Väddö osv.

 Detta har hänt

  • Sammandrag 17, 18, 19 november
Vi börjar med det Fre...
(2017-11-23)

  • Sammanfattning 4-8-12 november
Det har varit tre stö...
(2017-11-16)

  • Barnteater söndag 15 oktober
Denna gång hjälpte Br...
(2017-10-18)


 Nyheter

Kan vi skicka fakturor till er från Folkets Hus via e-post??

Vi skickar ut ett ansenligt (tycker vi) antal fakturor varje år, ca 200 stycken, till er medlemmar. Dessa kommer till er som brev i brevlådan och kostar då naturligtvis en hel del i portoavgift. Dessutom ska de skrivas ut, stoppas i kuvert, frankeras och läggas på brevlådan osv, det är alltså lite pyssel med detta…..

Vi skulle kunna underlätta jobbet (och spara en rätt mycket pengar) om vi fick skicka fakturan via e-post till alla er där vi har en mejladress i vårt medlemsregister och det har de flesta av våra medlemmar.

Därför undrar vi om ni kunde fundera lite på frågan (det gäller en gång per år!) och svara på det mejl som ni har fått eller kommer att få framöver.

För alla de som inte har mejl eller ni som vill ha det som tidigare kommer fakturan naturligtvis som vanligt via posten även i fortsättningen.

Vi är tacksamma om ni svarar på mejlet som kommit eller kommer snart så fort ni kan!

Tack på förhand!! :o)

Biblioteket flyttat och "ny" konferenssal tillkommit

Efter mycket bra jobb av ett flertal deltagare har nu biblioteket flyttat, från B-salen till C-salen (kapprummet i källaren). Det som återstår i bibblan är att plocka upp alla böcker, hänga lite tavlor osv. Vi återkommer när det är klart. B-salen rymmer nu ca 40 personer och är en fin lokal för t.ex konferens, utbildning osv. Det finns både projektorduk och whiteboard. När vi har någon annan aktivitet och serveringen är öppen finns här nu gott om plats att fika. :o)

Det är nu lätt att bli medlem i föreningen

Vi har nu lagt in en länk där vi förklarar vad det innebär att bli medlem i Hargshamns Folkets Husförening, vad det kostar, hur man går till väga osv. Ni hitta länken till vänster på denna sida, "Bli medlem". Vi lockar nya medlemmar med ett gratis inträde när ni besöker någon av våra aktiviteter som ny medlem. Säg bara till vid kassan.


Webbplatsen baserad på: FSY PLUS 2.1
© Wikinggruppen