Hargshamns Folkets Hus
  
 
 »   Startsidan
 »   Kalender
 »   Verksamhet
 »   Lokaler att hyra
 »   Camping
 »   Biljardklubben
 »   Club-82
 »   Årsmöte
 »   Kontakta oss
 »   Blanketter
 »   Bildarkiv
 »   Hitta hit
 »   Bli Medlem
 »   Länkar
 »   Frågor och Svar
 »   Besöksfrekvens
 »   Om webbplatsen

 »   Admin
  

Bli medlem


Att bli medlem i Hargshamns Folkets Husförening är mycket enkelt. Klicka på länken här nedan, skriv ut ansökan och skicka den med post till adressen som står på dokumentet eller scanna in och mejla till info@hargshamn.nu. Helst ser vi att du sätter in pengarna vårt konto, Pg 44 08 70-4, men du kan även betala kontant när du besöker något av våra arrangemang i Folkets Hus.

På grund av ekonomiska skäl, har vi dessvärre inte möjlighet att ta emot ansökan elektroniskt (dvs att fylla i uppgifterna via skärmen och skicka direkt). 

Vad innebär det då att bli medlem i vår förening?

Första året betalar man 150 kr/pers och andel. Man får då ett andelsägarbevis skickat till sig som säger att man äger det antal andelar i föreningen som man betalt för. Därefter betalar man en årlig medlemsavgift. Storleken på avgiften bestäms vid årsmötet men har de senaste åren varit 150 kr. Är ni fler andelsägare i hushållet betalar man ändå bara en medlemsavgift per år. Den årliga medlemsavgiften går oavkortat till att hålla Folkets Hus i skick och till inköp av diverse material. Som medlem har du rätt att komma in på våra pubkvällar och även ta med dig en gäst. Du har även viss rabatt om du hyr någon av våra lokaler.

Det finns inga förpliktelser med att vara medlem men vi behöver all hjälp vi kan få. T.ex. att stå i serveringen vid våra arrangemang, att hjälpa till på de återkommande städdagarna, hjälpa till när vi ska göra någon renovering osv. Hör gärna av dig om du kan ställa upp någon gång ibland!

Gratis inträde vid första besöket

När du löst medlemsskap så lockar vi med gratis entré vid ert första besök på någon av våra aktiviteter. Säg bara till i kassan så kommer en person in gratis.

Har du några som helst funderingar kring detta, eller något annat som rör Folkets Hus, så hör gärna av dig. Antingen på vår telefon 0703-80 28 80 eller via vår mejl, info@hargshamn.nu

Nedanstående klickbara länk tar dig till mdlemsansökan.

Medlemsansökan

 

 Detta har hänt

  • Julmarknad den 25/11
Årets julmarknad blev...
(2018-11-26)

  • Konsert den 13 november
Vilken fantastisk mus...
(2018-11-14)

  • Världens Barninsamling 6/10
Hargshamns Folkets Hu...
(2018-10-30)


 Nyheter

Ny hemsida på gång!

Efter nyår lanserar vi vår nya hemsida, även den baserad på Wikinggrupens system FSY. Det blir en ny, fräschare lay-out och en hel del smarta funktioner för oss som jobbar med "bakgrunden".

Där kommer bland annat att finnas en kontakfunktion, där du som besökare/medlem kan skicka meddelande till föreningen direkt från hemsidan. 

 

Club 82

Club 82 upphör i nuvarande form, men kommer att "dansa vidare" i vår regi och första dansen är prel planerad till den 22 februari 2019. Mer info kommer!

 

GDPR - behandling av personuppgfter

Mer information finns under fliken Blanketter

 


 

 

 


Webbplatsen baserad på: FSY PLUS 2.1
© Wikinggruppen