Hargshamns Folkets Hus
  
 
 »   Startsidan
 »   Kalender
 »   Verksamhet
 »   Lokaler att hyra
 »   Camping
 »   Biljardklubben
 »   Club-82
 »   Årsmöte
 »   Kontakta oss
 »   Blanketter
 »   Bildarkiv
 »   Hitta hit
 »   Bli Medlem
 »   Länkar
 »   Frågor och Svar
 »   Besöksfrekvens
 »   Om webbplatsen

 »   Admin
  

Bli medlem


Att bli medlem i Hargshamns Folkets Husförening är mycket enkelt. Klicka på länken här nedan, skriv ut ansökan och skicka den med post till adressen som står på dokumentet eller scanna in och mejla till info@hargshamn.nu. Helst ser vi att du sätter in pengarna vårt konto, Pg 44 08 70-4, men du kan även betala kontant när du besöker något av våra arrangemang i Folkets Hus.

På grund av ekonomiska skäl, har vi dessvärre inte möjlighet att ta emot ansökan elektroniskt (dvs att fylla i uppgifterna via skärmen och skicka direkt). 

Vad innebär det då att bli medlem i vår förening?

Första året betalar man 150 kr/pers och andel. Man får då ett andelsägarbevis skickat till sig som säger att man äger det antal andelar i föreningen som man betalt för. Därefter betalar man en årlig medlemsavgift. Storleken på avgiften bestäms vid årsmötet men har de senaste åren varit 150 kr. Är ni fler andelsägare i hushållet betalar man ändå bara en medlemsavgift per år. Den årliga medlemsavgiften går oavkortat till att hålla Folkets Hus i skick och till inköp av diverse material. Som medlem har du rätt att komma in på våra pubkvällar och även ta med dig en gäst. Du har även viss rabatt om du hyr någon av våra lokaler.

Det finns inga förpliktelser med att vara medlem men vi behöver all hjälp vi kan få. T.ex. att stå i serveringen vid våra arrangemang, att hjälpa till på de återkommande städdagarna, hjälpa till när vi ska göra någon renovering osv. Hör gärna av dig om du kan ställa upp någon gång ibland!

Gratis inträde vid första besöket

När du löst medlemsskap så lockar vi med gratis entré vid ert första besök på någon av våra aktiviteter. Säg bara till i kassan så kommer en person in gratis.

Har du några som helst funderingar kring detta, eller något annat som rör Folkets Hus, så hör gärna av dig. Antingen på vår telefon 0703-80 28 80 eller via vår mejl, info@hargshamn.nu

Nedanstående klickbara länk tar dig till mdlemsansökan.

Medlemsansökan

 

 Detta har hänt

  • Modevisning
Favorit i repris och ...
(2018-10-22)

  • ”Säg Algots det räcker”
Den 17 september gäst...
(2018-09-19)

  • Vattenfalls möte
Den 11 september inbj...
(2018-09-14)


 Nyheter

Evenemang hösten 2018

21/9 Sy-LAN startar, fortsätter 19/10 samt 9/11. Tid 17:30

1/10 Fixardag vid Folkets Hus, start kl 10:00

6/10 Insamlingsgala för Världens Barn, start kl 14:00

9/10 Modevisning, kl 18:30

20/10 Pubkväll med livemusik

5/11 Fixardag vid Folkets Hus, start kl 10:00 

13/11 Richard Söderberg och Kerstin Avemo

25/11 Julmarknad

3/12 Fixardag vid Folkets hus, start kl 10:00

13/12 Luciafirande i smarbete med Föräldraföreningen

 

Programmet för Club-82´s danser är uppdaterat

Dansprogrammet för år 2018 är uppdaterat! Kolla under rubriken Club-82 till vänster här på sidan. Där hittar ni all information om priser, tider osv.

Det är nu lätt att bli medlem i föreningen

Vi har nu lagt in en länk där vi förklarar vad det innebär att bli medlem i Hargshamns Folkets Husförening, vad det kostar, hur man går till väga osv. Ni hitta länken till vänster på denna sida, "Bli medlem". Vi lockar nya medlemmar med ett gratis inträde när ni besöker någon av våra aktiviteter som ny medlem. Säg bara till vid kassan.


Webbplatsen baserad på: FSY PLUS 2.1
© Wikinggruppen