Hargshamns Folkets Hus
  
 
 »   Startsidan
 »   Kalender
 »   Verksamhet
 »   Lokaler att hyra
 »   Camping
 »   Biljardklubben
 »   Club-82
 »   Årsmöte
 »   Kontakta oss
 »   Blanketter
 »   Bildarkiv
 »   Hitta hit
 »   Bli Medlem
 »   Länkar
 »   Frågor och Svar
 »   Besöksfrekvens
 »   Om webbplatsen

 »   Admin
  
Detta har hänt

Endast de 6 senaste inlägg visas. Klicka här för att visa all historik.


Julmarknad den 25/11 - 2018-11-26

Årets julmarknad blev en mycket uppskattad tillställning, där en ständig ström av besökare kunde fynda julklappar bland alla fantastiska hantverksprodukter. Serveringen erbjöd såväl kaffe och lussebulle som julgröt och skinkmacka och tomten kom med godis till barnen. Kort och gott - julmys på högsta nivå!


Konsert den 13 november - 2018-11-14

Vilken fantastisk musikupplevelse vi fick när Rickard Söderberg, Kerstin Avemo och Johan Reis gästade oss den 13 november! Inför ett fullsatt Folkets Hus (publikrekord!) bjöd trion på klassiska opera- och musikalpärlor, varvade med trevligt, humoristiskt ”mellansnack”. Att det dessutom var trions turnépremiär vi fick uppleva, gav extra krydda till föreställningen.


Världens Barninsamling 6/10 - 2018-10-30

Hargshamns Folkets Hus vill rikta ett stort, varmt TACK till alla som bidrog till att vår dag med insamling till Världens Barn blev ett så fantastiskt, givande evenemang! Vi som var där fick med oss en upplevelse av hur många som kan ge så mycket av sin kreativitet och att det gör skillnad när vi gör något tillsammans. Det ekonomiska resultat blev otroliga 24 000 kr, över hälften av totalt 46 000 kr från hela Östhammars kommun!


Pub-kväll den 20/10 - 2018-10-30

Pub-och musikkvällen blev riktigt lyckad med många besökare! ”You and me” spelade och sjöng, det var full rulle i baren och stämningen var hög. Glädjande var att förutom alla Hargshamnsbor, kom även en del ”utsocknes”.


Modevisning - 2018-10-22

Favorit i repris och samma succé som förra gången! Modevisningen den 9 oktober samlade drygt 70 intresserade deltagare som fick se fräscha höstnyheter från Rosies klädbod och Ebbas skor. Och lotteriet, med finfina priser, var lika uppskattat som vanligt.


”Säg Algots det räcker” - 2018-09-19

Den 17 september gästspelade Cecilia Kyllinges ensemble med föreställningen ”Säg Algots, det räcker”, en nostalgishow från 50- och 60-talen.
Det var en mycket underhållande föreställning där publiken i en nästan fullsatt A-sal, fick lyssna till många kända ”örhängen” och även möta både Elvis och Sara Leander.


 Detta har hänt

  • Julmarknad den 25/11
Årets julmarknad blev...
(2018-11-26)

  • Konsert den 13 november
Vilken fantastisk mus...
(2018-11-14)

  • Världens Barninsamling 6/10
Hargshamns Folkets Hu...
(2018-10-30)


 Nyheter

Program februari

1/2 SY-Lan startar

3/2 "Dagslända", en föreställning med tonsatta texter/dikter av Stig Dagerman

7/2 Berättarkväll, bl a med Signhild Backström, bördig från Värlingsö

16/2 Lördagsmys/pubkväll med förinspelad musik

22/2 Club 88, den första dansen för året. 

 

Ny hemsida på gång!

Efter nyår lanserar vi vår nya hemsida, även den baserad på Wikinggrupens system FSY. Det blir en ny, fräschare lay-out och en hel del smarta funktioner för oss som jobbar med "bakgrunden".

Där kommer bland annat att finnas en kontakfunktion, där du som besökare/medlem kan skicka meddelande till föreningen direkt från hemsidan. 

 

Club 82

Club 82 upphör i nuvarande form, men kommer att "dansa vidare" i vår regi och första dansen är prel planerad till den 22 februari 2019. Mer info kommer!

 

GDPR - behandling av personuppgfter

Mer information finns under fliken Blanketter

 


 

 

 


Webbplatsen baserad på: FSY PLUS 2.1
© Wikinggruppen